STEPS:Zachte Vaardigheden | Opleiding | Empowerment | Vooruitgang & Duurzaamheid (November 2014)

Klik hier om het magazine te downloaden

 

STEPS (Soft Skills Training Enabling Progression and Sustainability) werd ontwikkeld als antwoord op het INTERREG IVA 2 Zeeëninitiatief rond Thematische Clusters. De basisgedachte achter dit initiatief is het samenbrengen van de ervaringen en expertise van diverse partners die aan projecten met een gelijkaardig thema werken, projecten die al gerealiseerd werden onder het 2 Zeeënprogramma in de programmaperiode 2007-2013.

Deze publicatie bundelt de eerdere activiteiten van de partners, de resultaten van de projecten die werden gefinancierd in de programmaperiode 2007-2013 en het onderzoek dat werd gevoerd binnen Fase 1 van het STEPS-clusterproject. De publicatie moet worden beschouwd als een bespreking van de rol en het belang van zachte vaardigheden, zowel op het niveau van het individu als op dat van de samenleving en het bedrijfsleven.

In elk hoofdstuk verkennen we een aspect van zachte vaardigheden dat duidelijk naar voren is gekomen in de activiteiten van de partners en de voortgang van het debat.