Prime-C Cluster Conferentie: Onze Dynamische Kust

25.09.2014 - 25.09.2014

Location:

[view on map]

Description:

Save the date:

 

Het Interreg Programma 2-Zeeën en de PRiME-C Cluster partners hebben het genoegen u uit te nodigen voor deze gratis en meertalige conferentie:

 

Onze Dynamische Kust: Samenwerken aan risico management en betrokkenheid

Partnering for Risk Management and Engagement on the Coast (PRiME-C) Cluster Conference
25 September 2014 in Canterbury, UK


Leer samen met de 9 INTERREG project partners uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Nederland goede praktijk voorbeelden kennen met betrekking tot risico management en het verhogen van betrokkenheid in kustgebieden. De conferentie brengt expertise samen die gedurende 6 jaar ontwikkeld werd in het kader van internationale samenwerking over sector overschrijdend kustbeheer.

 

Waarom deelnemen?

• Luister naar keynote sprekers over het belang van grensoverschrijdend kustbeheer, risicomanagement en participatieprincipes.
• Leer van experts in ruimtelijke planning, klimaatverandering, invasieve soorten, marine archeologie, overstromingen, groene infrastructuur en kustverandering, samengebracht door de PRiME-C cluster
• Ontdek hoe de PRiME-C partners:
o Fysieke risico's bewaken, beheren en aanpassen;
o Socio-economische factoren en ruimtelijke planning gebruiken om kansen te maximaliseren;
o de betrokkenheid bij de stakeholders verbeteren via participatieve communicatie;
• Test de tools en technieken die ontwikkeld zijn in het kader van de cluster, met inbegrip van het thematische 2 Zeeën Magazine.
De officiële uitnodiging met volledige details van het programma, inclusief registratie instructies en details over het gratis busvervoer van de deelnemende landen, volgt binnenkort. Het evenement is meertalig met simultane vertaling naar het Frans, Nederlands en Engels.

Voor meer informatie over de PRiME-C Cluster, bezoek www.prime-c.net.

Het seminarie maakt deel uit van EC DAY 2014 (www.ecday.eu).

 

PRiME-C