DIGISOL: Conferentie Digital Future

17.06.2014 - 17.06.2014

Location:

BREDA, NL [view on map]

Description:

De INTERREG 2 Zeeën Programma-autoriteiten en de DigiSol cluster partners hebben het genoegen u uit te nodigen voor de Conferentie

DIGITAL FUTURE: Kansen voor Digital Solutions

Op dinsdag 17 Juni 2014 in de Mezz - Breda (NL)
9.30 - 17.00 uur - vrije toegang

(o.a. 3D-printen, animaties, games, ‘augmented reality', ‘big data'- gebruik, ‘drones', licht-concepten, ICT en ‘story telling')

 

Het programma in het kort:
• animaties van toepassingen op het gebied van digital solutions;
• Inspirerende presentaties door een kennisinstituut en door internationale bedrijven zoals Microsoft (Innovatie in de Zorg) and Philips Lighting (innovatie in de Retail)
• De presentatie van een rapport met inspirerende beste toepassingen op het gebied van digital solutions in de 2 Zeeën regio;
• Een projectenmarkt waar interessante nieuwe EU-projecten en diverse bedrijven op het gebied van digitale creatieve technieken zich kunnen presenteren.

 

Wilt u geïnspireerd worden en op de hoogte gebracht worden van interessante ontwikkelingen op het gebied van digital solutions dan biedt deze conferentie daar alle mogelijkheden toe.

Een conferentie met professionals vanuit Engeland, België, Frankrijk en Nederland, waar u meer te weten komt over de toepassingen in de verscheidene sectoren, de faal- en succesfactoren, toekomstige ontwikkelingen etc.

 

Het volledige programma vindt u op: www.digisoleurope.eu.
U kunt zich via de website aanmelden.

 

De conferentie heeft een internationaal karakter met Engelstalige en Nederlandstalige sprekers.
Er zijn Franse, Nederlandse en Engelse tolk-vertalers aanwezig.
(webstreamed evenement)

 

DIGISOL